Szakterületek

  • #adminisztráció #asszisztencia #kapcsolattartás #képzésszervezés #kommunikáció #kollégákmentorálása #monitoring #pénzügy #rendezvényszervezés
képzésszervező

Fuchs Nikolett

Mit szeretsz a munkádban?
A partnerekkel, kollégákkal való együttműködést, hogy értékes embernek tartanak, hogy tudják, hogy amiben csak tudok, abban segítek, és maximális odafigyeléssel állok a feladatokhoz. Bízom benne, hogy munkámmal a cég alappillérei erősen állnak.

“Minden foglalkozás művészetnek tekinthető, ha elegendő szenvedéllyel végzik. És mindig kihívást jelent, ha az ember művészete egyben megélhetésének forrása is.” – Zach LeBeau

Mi a legnagyobb szakmai sikered?
Minden projekt, amelyben részt vettem és sikerrel teljesült a vállalt tevékenység, az számomra siker. Legyen szó egy képzés, vagy rendezvény megszervezéséről, lebonyolításáról, vagy csak akár napi rutin munkák elvégzéséről. Nem szeretnék kiemelni csak egyet, hogy melyik volt eddigi életem legnagyobb szakmai sikere, mert más, amikor egy gyerekeknek élményt adó programot visz véghez az ember, és más, amikor egy regionális képzési projektben több száz ember előrehaladásában vehet részt.

Magyar Életrajzi Lexikon szócikke rólad:

Az irodai munkában sokoldalú, megbízható, precíz és kitartó. Munkahelyén az elvárásokat maximálisan teljesíti, a személyes kapcsolatokban törekszik a harmonikus, együttműködő viszonyokra, de a pontatlanságot és a határidők be nem tartását nehezen viseli. Képes az önálló munkavégzésre, és hatékonyan tud a kollégákkal együttműködni. Fontos számára, hogy munkája értéket jelentsen. Nagy rutinja van a szervezeti belső viszonyok adminisztrációjában.

Mottód:
A boldogság nem egy cél, hanem életmód! 🙂